We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Resultaten

Calvijn Business School heeft in 2017 tijdens een periodiek onderzoek van de Inspectie van Onderwijs het basisarrangement toegekend gekregen: de hoogste waardering die een school kan krijgen. Op alle aspecten waar de Inspectie op beoordeelt, kreeg Calvijn Business School een voldoende.

Met name de leskwaliteit werd geroemd. Deze kwaliteit heeft in het schooljaar 2015/2016 geleid tot een slagingspercentage van 100%. In het schooljaar 2016-2017 is slechts één leerling gezakt.

De resultaten van Calvijn Business School kunnen worden geraadpleegd door middel van de volgende openbare bronnen:

Het oordeel van de Onderwijsinspectie
Scholen op de kaart