We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Ondernemende leerlingen

1 2 3 4
Verzamel je talenten

In je digitaal talentportfolio verzamel jij alles waar je trots op bent. Een door jou afgenomen interview met een profvoetballer, een filmpje van jouw bedrijfsbezoek, een kunstverslag van een theatervoorstelling of het bedrijfsplan voor jouw eigen onderneming. In de eerste klas begin je met je portfolio en je neemt het mee als je van school gaat.

1 2 3 4
Business Verkenning

In de vierde en vijfde klas van de havo volg je een plus-programma. Vier dagen school en één dag de zogeheten Business Verkenning. Je bezoekt bedrijven, volgt gastcolleges, doet marktonderzoek en/of zet een eigen onderneming op.

1 2 3 4
Vecon-certificaat

Naast je diploma ontvang je bij ons ook het Vecon-certificaat. Dit is een landelijk erkend certificaat voor succesvolle, ondernemende leerlingen.

1 2 3 4
Diploma boekhouden

Om een bedrijf te runnen en winst te maken, moet je verstand van financiën hebben. Bij ons kun je alvast je boekhouddiploma halen. Handig voor als je later bij een bedrijf werkt of als je je eigen onderneming wilt opzetten.

Wat zijn jouw talenten?

Als leerling van CBSplus bereiden we je voor op een mooie vervolgopleiding. Naast veel kennis en informatie doen we ons best je ook levenslessen mee te geven.
In onze brugklas ontdek je waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Naast de lessen en projecten staan er ook verschillende excursies en activiteiten op het programma.