We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open dag

Heb je gemerkt dat je nét wat ondernemender bent dan de meeste anderen? Durf jij vragen te stellen waar anderen bang zijn om hun vinger op te steken? Neem je graag de leiding en zie je kansen waar anderen afhaken? Wil je leren en die kennis meteen toepassen? Dan is Calvijn Business School dé plek voor jou!

Je wilt vast graag zien of onze school bij je past. Je bent van harte welkom op de open dag op donderdag 14 november 2019 van 17.00 tot 20.00 uur en op vrijdag 17 januari 2020 van 16.00 tot 20.00 uur. We laten je tijdens de open dag graag zien hoe we samen met jou en je ouders/verzorgers je talenten ontdekken en voorbereiden op een mooie, ondernemende toekomst!