We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Maak kennis met onze school!

Calvijn Business School gaat verder onder de naam CBSplus. We hebben veel nieuwe initiatieven, veel extra toegevoegde waarde, dat een nieuwe naam wel op z’n plaats is. Onze plus, of +, vind je terug in sterk onderwijs, fijne sfeer en een veilig schoolgebouw.

Bij ons is er aandacht+ voor Tech en Business. Maar ook voor ondersteuning+ als dat nodig is. We hebben drie brugklassen: mavo, mavo/havo en havo. In de bovenbouw kies je uit alle profielen.

Met je diploma stroom je goed voorbereid door naar havo, mbo of hbo. CBSplus is een kleine, veilige en sterke school. Je kunt hier met je talenten alle kanten op.

We zien leerlingen graag gelukkig+ en succesvol+. Jij+ dus.