We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Jouw school, jouw Business

1 2 3
Science, Innovation & Business

Met ingang van het schooljaar 2018-2019 start CBSplus met de profielrichting Science, Innovation & Business. Leerlingen die een technische opleiding willen doen en tegelijkertijd in staat zijn om technische kennis en ideeën te verkopen, kunnen met dit profiel hun hart ophalen.

1 2 3
Diploma én een Vecon-certificaat

Naast het behalen van je mavo- of havodiploma ontvang je het officiële businessschoolcertificaat van Vecon. Dit is een landelijk certificaat dat bewijst dat jij succesvol en ondernemend bent. 

1 2 3
Succesvol en ondernemend

Als je bij ons van school gaat, heb je een mavo- of havodiploma en bezit je veel kwaliteiten. Je hebt zelfvertrouwen, kunt plannen, doelen stellen, je ideeën verwoorden, presenteren en contacten leggen (netwerken). Bovenal heb je een goed beeld van wat er in bedrijven gebeurt. Je weet daarom ook welke vervolgopleiding en welk beroep bij jou past. Met je Business School certificaat heb je eerder toegang tot bepaalde vervolgstudies.

Welkom!

Zit jij vol ideeën? Heb je lef en houd je van uitdagingen? Neem je initiatief, maar werk je ook graag samen? Of zoek je gewoon een school met goed onderwijs en aandacht voor jou? Dan is CBSplus misschien wel jouw school.

Wij zijn een bijzondere school en we leren je naast de gewone lesstof ook vaardigheden aan om later een bedrijf op te zetten of in een bedrijf te werken. Bijvoorbeeld door extra sportlessen, waarin tactiek, strategieën en leiderschapskwaliteiten aan bod komen.

Wij garanderen dat jij je diploma haalt. Daar moet je natuurlijk zelf ook wat voor doen. Maar als jij je inzet, haal je dat. Dat beloven wij.

Heb jij je vmbo-diploma of zit je in havo 3? Dan kun jij doorstromen naar CBSplus havo 4!